Sağlık Kansere yakalandığında yaşadıklarını anlattı: Kendimi bedenimden uzaklaşmış hissettim!

Kansere yakalandığında yaşadıklarını anlattı: Kendimi bedenimden uzaklaşmış hissettim!

-

‘Can’t Get You Out Of My Head’, ‘Padam Padam’ ve ‘All The Lovers’ gibi hit şarkıları bulunan 55 yaşındaki Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue, 2005 yılında meme kanserine yakalanmıştı.

Hastalığı için ameliyat olmasının ardından yaklaşık sekiz da kemoterapi alan ünlü isim, 2006 yılında ise tedavisinin başarılı olduğunu ve kanseri yendiğini açıklamıştı.

YAŞADIKLARINI ANLATTI

Son olarak Paris Hilton’ın ‘I am Paris’ adlı podcast programına konuk olan Kylie Minogue, kanser teşhisi aldığında yaşadıklarını anlattı.

O dönemde Glastonbury festivalinde ana sahnede düzenleyeceği konseri de iptal etmek zorunda kaldığını belirten şarkıcı, samimi açıklamalarda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

2005’te festivalde ana sahnede konser vermem gerekiyordu fakat meme kanseri teşhisim kondu, bambaşka bir dünyadaydım. O yıl Glastonbury’yi izlediğimi, Coldplay’in bana ithafen bir parça çaldığını hatırlıyorum. Her açıdan çok uzaktaydım. Kendimi dünyadan, bedenimden ve o andan uzaklaşmış hissediyordum. Bu benim için inanılmaz duygulandırıcı bir andı.

KAÇIRDIĞI FESTİVALİ TELAFİ ETTİ

Coldplay adlı grup, o yıl festivalde Minogue’a ithafen ‘Can’t Get You Out of My Head’ şarkısını çalmıştı. Kylie, 2005’te kaçırdığı Glastonbury konserinin telafisini 2019’da yaparak konser vermişti.

Kylie Minogue Kimdir?

Kylie Minogue, Avustralyalı şarkıcı, söz yazarı ve oyuncudur. Minogue, 1980’lerin sonunda müzik kariyerine başladı ve kısa sürede uluslararası bir pop ikonu haline geldi. Müzik kariyeri boyunca onlarca hit şarkıya imza attı ve dünya çapında milyonlarca albüm sattı.

Kylie Minogue, Melbourne, Avustralya’da doğdu. Kariyerine oyunculukla başlayarak, çeşitli Avustralya televizyon dizilerinde rol aldıktan sonra müzik dünyasına adım attı. 1987’de “Locomotion” adlı single’ıyla çıkış yaptı ve bu şarkı hemen büyük başarı elde etti. Ardından, “I Should Be So Lucky”, “Especially for You” gibi hit şarkılarla kariyerine devam etti.

Minogue’un müzik kariyeri boyunca çıkardığı albümler arasında “Fever”, “Light Years”, “X”, “Golden” gibi başarılı çalışmalar bulunmaktadır. Sahne performanslarıyla da tanınan Minogue, canlı gösterilerinde enerjisi ve sahne şovlarıyla hayranlarını etkilemektedir.

Müzik kariyerinin yanı sıra, Minogue birçok film ve televizyon dizisinde de rol aldı. Başarılarını müzik ve oyunculuk alanında sürdüren Kylie Minogue, uluslararası alanda saygın bir sanatçı olarak tanınmaktadır.

İyi Habercihttps://www.iyihabersitesi.com
Merhaba, ben İyi Haberci... Yazılarımı İyi haber sitesi üzerinden takip edebilirsiniz. Daima İyi Haberleriniz Olsun!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

En son iyi haberler

Yalnız Seyahat Popüler Hale Geliyor

Euygun'un verilerine göre, 2024 yaz sezonunda yolcuların %43'ü yalnız seyahat etmeyi tercih etti. Euygun, 2024 yaz sezonuna ait seyahat verilerini...

Futbol’dan İyi Haberler Var

Euro 2024, çevresel, sosyal ve yönetişim (ESG) stratejisine 32 milyon Avro yatırım yaparak futbol dünyasında sürdürülebilirliği ön plana çıkardı....

Yüzde 70 Tasarruf Sağlandı

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE AİT SAMULAŞ KENDİ İMKANLARIYLA OTOMATİK RAY YAĞLAMA SİSTEMİ GELİŞTİRDİ. GÜNEŞ ENERJİ PANELİ İLE ÇALIŞAN SİSTEMLE BÜYÜK...

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Süper Kupa Artık ŞİFRESİZ

TRT'nin UEFA Kupaları Yayınlarıyla Yeni Dönem: Futbol Tutkunlarını Neler Bekliyor? Türkiye’de futbolseverler için heyecan verici bir gelişme yaşandı. UEFA Şampiyonlar...
- Advertisement -

Güneş Işığına İhtiyaç Duymayan Tarım Cihazı Geliştirildi

Türk bilim insanı Prof. Dr. Fahrettin Yakuphanoğlu, güneş ışığına ihtiyaç duymayan yeni nesil bir tarım sistemi geliştirdi. Fırat Üniversitesi...

Astronotlar Uzayda Mahsur Kalırsa Ne Olur?

NASA’nın iki astronotu, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) planlanandan fazla süre kalıyor ve uzayda mahsur kalan ilk astronotlar değiller... muhtemelen...
- Advertisement -

Bunları da beğenebilirsinizİlgili İçerik
Tavsiye Ediyoruz:)